Guilty Pleasures Coverband boeken

€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Guilty Pleasures / Foute Hits

Foute hits! En niet minder dan dat. Muziek die je stiekem toch leuk vindt. Muziek die je eigenlijk niet in het bijzijn van vrienden of bekenden wil luisteren. Muziek die zij toch eigenlijk ook wel heel erg leuk vinden. Deze muziek wordt gebracht door de Guilty Pleasure Coverband. Van Abba en de Backstreetboys tot aan de Macarena.

Guilty Pleasure Coverband boeken

Deze band maakt van elke gelegenheid een gezellig feest met enkel de leukste Guilty Pleasures! The Guilty Pleasure Coverband maakt jouw dromen waar! Volledig in thema razen zij door alle legendarische genres en songs heen die jij alleen nog stiekem durft te luisteren.

Boekingen van Guilty Pleasure Coverband

Vanaf de eerste noot begin je aan een nostalgische reis terug in de tijd met alle knallers van toen. Bruiloft, studentenfeest of festival, gegarandeerd staat iedereen de Macarena mee te dansen, te springen op Happy Hardcore en uit volle borst met André Hazes mee te zingen! De energieke band bestaat uit vier krachtige heren en twee beeldschone dames, alle zes professionele musici. Zij brengen met hun akoestische en elektronische instrumenten de meest uiteenlopende songs ten gehoren met hoge kwaliteit. Echt alles gebeurt live voor je ogen.

Direct Guilty Pleasure Coverband huren? Klik hier voor Guilty Pleasure Coverband

Guilty Pleasures Coverband boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Guilty Pleasures Coverband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 45 minuteninclusief tot 800 personen6 personenGuilty Pleasures / Foute Hits€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€3.295,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand