Grooveline boeken

* Coverband * Duur: 4 x 45 minuten * Geluid: inclusief tot 1500 personen * Bezetting: 6 personen * Genre: Allround * Inclusief LED-wall / Besloten optredens € 5.495,-

€4.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Gekenmerkt door een frisse uitstraling, onuitputtelijke energie, gedegen ervaring, enorm veel enthousiasme en hoogstaand muzikaal vakmanschap, is Grooveline een band zoals er maar héél weinig van zijn in Nederland! Waar vele bands zich kenmerken als ‘hoog entertainmentgehalte’ of ‘alleen de nieuwste hits’, is Grooveline een band die het ‘complete allround pakket’ in huis heeft.

Grooveline boeken

Niet alleen de discokrakers uit de jaren 70 maar ook de binnen- en buitenlandse hits van de 90’s tot nu toe worden door Grooveline, onder andere via medleys, op een kleurrijke en originele manier gebracht en weten daarmee iedere seconde van hun optreden de aandacht te vangen! Met een adembenemend front met daarachter een dampende en swingende band wordt het geheel ook nog eens fantastisch ondersteund door een full color LED-wall die op variabele manieren ingezet kan worden en bij ieder optreden aanwezig is. Niet alleen visueel hoogstaande clips komen voorbij, ook bedrijfslogo’s en visuals geheel in stijl van het evenement kunnen hierop afgespeeld worden. Kortom hi-tech ‘anno 2016’ vormt een niet onbelangrijk deel van deze fantastische avondvullende show.

Boekingen van Grooveline

Het is dan ook een vanzelfsprekend dat Grooveline in een vrij korte tijd een stevige portfolio heeft opgebouwd en met groot succes op uiteenlopende openbare en besloten evenementen in binnen- en buitenland speelt en heeft gespeeld. Een kleine greep uit een lange rij van opdrachtgevers: Tata Steel – Nijmeegse Vierdaagse- Relatieplanet- FC Twente- Zevenaarse Breulyfeesten- KLM- Lion’s Club- Leaseplan- Nederlandse Ondernemersvereniging Seoul- Claus Event Center- Best Golf and Country Club- Wasserwerk Berlin etc. Met Grooveline haalt u voor elk soort evenement een het ideale totaalconcept in huis dat uw verwachtingen op alle fronten zal overstijgen!

Direct Grooveline huren? Klik hier voor boekingen van Grooveline

Video afspelen

Grooveline boeken

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€4.995,-