Goodfellas DJ Crew boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ Duo
 • Genre
  Urban

DJ Marvell en DJ Prime vormen samen: Goodfellas DJ Crew. Goodfellas DJ Crew, een dj-collectief waar je u tegen zegt!! Prime en Marvell draaien beiden al geruime tijd mee in de Urban scene en kennen het klappen van de zweep. De combinatie van deze twee entertainers is ongeëvenaard. Als je de ‘Goodfellas’ ooit hebt zien optreden zul je gemerkt hebben dat ze erg energiek draaien, dit komt mede doordat ze beiden ook gebruik maken van de ‘mic’ tijdens het draaien, waardoor ze de sfeer extra ‘ophypen’. Daarbij komt ook nog dat beide DJ’s tijdens hun set samen achter de draaitafels staan, wat eigenlijk nooit voorkomt (‘back to back’). Deze alleskunners zijn zo op elkaar ingespeeld dat ze dmv. hun originele manier van mixen, unieke platenkeus en interactie met de ‘crowd’ precies weten hoe ze hun publiek een hele avond moeten vermaken en weten te verrassen.

Goodfellas DJ Crew boeken

Kortom: Goodfellas staat voor originaliteit en ongekende klasse. Behalve dat ze als een van de weinigen door heel het land draaien (van noord tot zuid en van oost tot west) organiseren ze daarbij ook nog een aantal succesvolle eigen feesten (oa. ‘DaHotShit.nl’, ‘Da Goodness’ & ‘Rockaway’) Ook hebben de Goodfellas hun eigen show bij radiostation Fun-X, iedere zaterdagavond tussen 21.00 & 22.00u. De ‘fellas’ hebben al vele voorprogramma’s en optredens verzorgd voor bekende artiesten zoals: Missy Elliot, Mary J. Blige, Snoop Dogg, The Game, D12, Chris Brown, Bobby Valentino, Fatman Scoop, Mr. Vegas, Blu Cantrell en Montell Jordan.

Boekingen Goodfellas DJ Crew

Ook stonden ze op festivals als Dancevalley en Urban Nation en treden ze geregeld op in België, Duitsland, Engeland, Marokko en St. Maarten (D.W.I.).

Direct Goodfellas DJ Crew huren? Klik hier voor boekingen van Goodfellas DJ Crew

Goodfellas DJ Crew boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Goodfellas DJ Crew

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ Duo1 x 60 minutenexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand