Geza Weisz boeken

Ook bekend van “Wiplalala” en “Verliefd Op Ibiza”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende VIP DJ
 • Genre
  Dance / House

Géza Weisz is een Nederlandse acteur en DJ Géza doorliep het Barlaeus Gymnasium in Amsterdam. Hij werkte een jaar lang bij het castingbureau Kemna Casting. In 2012 studeerde Géza af aan de Toneelschool Amsterdam.

Geza Weisz boeken

Hij speelde rollen in series als ‘Zoop’, ‘IC’, ‘Keyzer & de Boer Advocaten’, ‘Verliefd op Ibiza’ en grote rollen in de bioscoopfilms ‘Timboektoe’ (naar het boek van Carry Slee), ‘Sterke Verhalen’ en ‘Happy End’. Géza leende daarnaast zijn stem aan de Nederlandse versie van ‘Despicable Me 2″ en ‘How to train your Dragon 2″. Zijn echte doorbraak bij het grote publiek was in 2012 met zijn rol als ‘David’ in de film ‘Alleen maar Nette Mensen’. In september t/m december 2013 was Géza te zien in het zeer populaire programma ‘Expeditie Robinson’ als grote favoriet. In september 2014 is de nieuwe serie ‘BLUF’ op RTL 5 verschenen. Géza speelt ook hierin één van de hoofdrollen, samen met Achmed Akkabi, Jan Kooijman, Javier Guzman, Najib Amhali en Yolanthe Cabeau van Kasbergen.

Boekingen van Geza Weisz

In diezelfde periode kwam de familiefilm ‘Wiplala’ (naar het boek van Annie MG Schmidt) in de bioscoop (19 november 2014). De grootste Nederlandse film van het jaar met een budget van bijna 7 miljoen euro. Géza speelt hierin de titelrol als zijnde ‘Wiplala’. De film heeft meerdere binnenlandse- en buitenlandse prijzen gewonnen. Medio 2015 is een geblondeerde Géza te zien in de Net 5-serie ‘Bagels & Bubbels’ als één van de hoofdrollen. Ook was hij te zien in het tweede seizoen van ‘BLUF’ en de serie ‘All-in kitchen’. Naast populaire series komt er een bijzonder familie project uit. De film ‘Het Leven Is Vurrukkulluk’, geregisseerd door zijn vader, is vanaf het najaar 2017 te bekijken in de bioscoop. Naast acteren heeft Géza nog een andere grote hobby, die hij eveneens succesvol heeft kunnen omzetten in een drukke baan, namelijk het optreden als DJ. Maar alleen draaien als DJ is voor Géza niet genoeg, zo is hij bezig met het produceren van zijn eigen muziek. Dus verwacht een hoop van Géza in de toekomst.

Direct Geza Weisz huren? Klik hier voor boekingen van Geza Weisz

Geza Weisz boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Geza Weisz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende VIP DJ1 x 60 minutenexclusief2 personenDance / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand