Geza & Dio boeken

Uniek DJ-duo!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende VIP DJ
 • Genre
  Dance / House / Urban

Wil jij een optreden van Geza & Dio boeken voor jouw party of event? Geza Weisz is een Nederlandse acteur en DJ Géza doorliep het Barlaeus Gymnasium in Amsterdam. Hij werkte een jaar lang bij het castingbureau Kemna Casting. In 2012 studeerde Géza af aan de Toneelschool Amsterdam.

Geza & Dio boeken

Hij speelde rollen in series als ‘Zoop’, ‘IC’, ‘Keyzer & de Boer Advocaten’, ‘Verliefd op Ibiza’ en grote rollen in de bioscoopfilms ‘Timboektoe’ (naar het boek van Carry Slee), ‘Sterke Verhalen’ en ‘Happy End’. Géza leende daarnaast zijn stem aan de Nederlandse versie van ‘Despicable Me 2″ en ‘How to train your Dragon 2″. Zijn echte doorbraak bij het grote publiek was in 2012 met zijn rol als ‘David’ in de film ‘Alleen maar Nette Mensen’. In september t/m december 2013 was Géza te zien in het zeer populaire programma ‘Expeditie Robinson’ als grote favoriet. In september 2014 is de nieuwe serie ‘BLUF’ op RTL 5 verschenen. Géza speelt ook hierin één van de hoofdrollen, samen met Achmed Akkabi, Jan Kooijman, Javier Guzman, Najib Amhali en Yolanthe Cabeau van Kasbergen.

Boekingen van Geza & Dio

Naast acteren heeft Géza nog een andere grote hobby, die hij eveneens succesvol heeft kunnen omzetten in een drukke baan, namelijk het optreden als DJ. Maar alleen draaien als DJ is voor Géza niet genoeg, zo is hij bezig met het produceren van zijn eigen muziek. Dus verwacht een hoop van Géza in de toekomst.

Tandem met Dio

Al 15 jaar boezemvrienden, en daarom doorgewinterde experts als het gaat om samen heel veel lol hebben. Dat plezier brengen ze nu samen naar het podium. Naast zijn filmrollen draait GEZA al jaren op feestjes door heel het land en DIO is bij het grote publiek vooral bekend als rapper van de hits ‘Tijdmachine’ en ‘Dom, Lomp & Famous’. Met GEZA achter de draaitafels en DIO op de mic is één ding zeker: IT’S GONNA BE A PARTY Y’ALL

Direct Geza & Dio boeken? Klik hier voor boekingen van Geza & Dio

Geza & Dio boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Geza & Dio

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende VIP DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenDance / House / UrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand