Gewoon Jansen boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Gewoon Jansen boeken

  • Feestband
  • Duur: 3 x 45 minuten
  • Geluid: inclusief tot 1000 personen
  • Bezetting: 6 personen
  • Genre: Feest / Allround

Na een zeer succesvolle comeback en een lijst met mooie optredens in dampende feesttenten, heeft het muzikale gezelschap zich ruimschoots bewezen. De dame en heren Jansen zijn er helemaal klaar voor om ook op uw evenement de boel weer eens flink op de kop te zetten. Met een spetterende show ondersteund door professioneel geluid en licht maken de Jansens er weer een dolle boel van die zijn weerga niet kent. 

Gewoon Jansen boeken

Het repertoire bestaat nog steeds uit Nederlandstalige feestnummers met een lach, een traan en een knipoog. Natuurlijk komen er ook Duitse Schlager knallers en Engelstalige toppers voorbij! Geïnspireerd door de etherpiraten en zendamateurs aangevuld met hedendaagse klassiekers, meespringers, meezingers en inhakers.  Kortom feest voor jong en oud!

Boekingen van Gewoon Jansen 

Op speciaal verzoek spelen de Achterhoekers hun gewone repertoire aangevuld met gegarandeerd 100% echte piratenhits. De perfecte omlijsting voor een écht piratenfeest. Soms zijn de Jansens teder en gevoelig, vaak ook behoorlijk heftig maar altijd aanstekelijk gek!!! Gewoon Jansen wil feest in de keet en slaagt er telkens weer in om dat doel te bereiken. Gelooft u dat niet, boek ze dan maar eens!

Direct Gewoon Jansen boeken? Klik hier voor boekingen van Gewoon Jansen


Toon meer