Geweldige Noten boeken

Na afloop 1 x 30 minuten meet & greet mogelijk
€3.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3975,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Sing-a-long show
 • Genre
  Allround

“Geweldige Noten” is een muziekspektakel om even lekker mee los te gaan! Een bijzonder muzikaal programma voor uw bedrijfsfeest of evenement! Een super meezing muziekspektakel gepresenteerd door Winston Post ( GTST, DWTS ) met als muzikale sidekicks Peter Groenendijk ( componist van o.a. Paul de Leeuw, “Ik heb je lief” ) en Bas Muijs ( GTST, Voetbalvrouwen ). Een muzikaal sing-a-long programma, waarbij het gehele publiek betrokken wordt. Kandidaten of teams spelen voor een prijs, die beschikbaar wordt gesteld door het bedrijf waarvoor opgetreden wordt.

Geweldige Noten boeken

Winston heeft een aantal vrij vertaalde teksten van bekende songs die hij op zijn bijzondere wijze voordraagt. Is het bijvoorbeeld een Engelse tekst, dan zal deze bijvoorbeeld in het Nederlands worden voorgedragen en vice versa. De bedoeling is dat de kandidaten of teams moeten raden welke artiest en titel bedoeld wordt. Degene die het denken te weten rennen naar voren, degene die als eerste een klap op de knop van de desk geeft mag vervolgens het antwoord geven.

Boekingen van Geweldige Noten

Bij goed antwoord moet degene het liedje voor een deel mee kunnen zingen, uiteraard ondersteund door het publiek en onder muzikale begeleiding van het trio. Bij fout antwoord krijgt een ander of ander team de kans om het antwoord te geven. Door het wedstrijdelement ontstaat er behoorlijke hilariteit, maar ook saamhorigheid wanneer het publiek aanmoedigt en meezingt. Het repertoire bestaat uit zeer bekende (inter)nationale songs met een hoog meezinggehalte.

Direct Geweldige Noten huren? Klik hier voor boekingen van Geweldige Noten

Geweldige Noten boeken

€3.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Geweldige Noten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Sing-a-long show1 x 60 minuteninclusief tot 400 personen3 personenAllround€3975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€3.000,-