Gekkenhuys boeken

* DJ/MC-act * Duur: 1 x 60 minuten * Exclusief geluid en techniek * Bezetting: 3 personen * Genre: Feest / Confetti / Guilty Pleasures * Waarschuwing: SORRY VOOR DE ROTZOO :)

 

€850,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Er was eens…een trio: Bas, Lex & Nick. Ze steken eind 2016 de koppen bij elkaar: De act Gekkenhuys is geboren. Hun gezamenlijke liefde voor confetti blijkt perfect te zijn om ieder feest volledig op z’n kop te zetten. Met de eerste track “Confetti In M’n Sokken” scoren ze direct een dikke hit (+/-1.5 miljoen views op YouTube). Al snel komt er een tweede, minstens zo succesvolle track: “Liefde voor de Rave”. Dat smaakt naar meer…

Gekkenhuys boeken

Gekkenhuys is de perfecte combo tussen POLONAISE en RAMMEN. Van de bekendste meezingers tot freestyle, “Guilty pleasures” tot hardstyle, niets is te gek. Kilo’s confetti knallen om je oren, opblaasmateriaal vliegt door ze zaal; de interactie is AAN! Stilstaan is onmogelijk zodra “De boys van Confetti” hun kunstje doen.

Boekingen van Gekkenhuys

Zonder enige twijfel de vrolijkste sloopact van Nederland! De 'Boys van Confetti' laten het publiek van links naar rechts gaan met hun mix van Hardstyle, Guilty Pleasures, Party & Bullshit en de beste meezingers. Dankzij hun unieke interactieve optreden, eigen tracks en liters confetti laten de heren overal een niet uit te wissen indruk achter. Wij willen je wel vast waarschuwen: SORRY VOOR DE ROTZOOI!

Direct Gekkenhuys huren? Klik hier voor boekingen van Gekkenhuys

Video afspelen

Gekkenhuys boeken

€850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€495,-
€895,-