Geert Hoes boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Geert Hoes boeken

  • DJ
  • Duur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Top 40 / Top 100

Geert Hoes is geboren op 17 maart 1983 in ‘s-Hertogenbosch. Vanaf zijn zesde was hij al ge?nteresseerd in acteren en volgde hij theaterlessen bij Josee Kruisbeek. Na het afronden van de HAVO stapte Geert Hoes, geheel volgens de traditie van de familie, het acteursvak in. Geert Hoes kreeg een jaar lang lessen van zijn oom, Pieter Hoes, die leraar Dramatiek is op de Toneelschool Maastricht. Daarna kreeg hij een jaar lang acteurslessen van zijn andere oom, Hans Hoes.

Geert Hoes boeken

Op zijn zestiende speelde Geert Hoes de hoofdrol in een theaterproductie van de NCRV: Overhoop, Geloof en Liefde en daarna heeft hij in verschillende amateur theaterstukken gespeeld. Naast zijn acteeropdrachten deed Geert in 2000 veel modellen- en promotiewerk voor onder andere New Look Models en Dutch Casting. Geert Hoes was te zien in verschillende televisiecommercials van onder andere Holland Casino, ABN-Amro bank en MAG Shoes. Maar hij is voornamelijk bekend geworden door zijn rol als Morris Fischer in de populaire soap, ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. In 2004 speelde Geert de rol van Wolf in de serie ‘Costa!’ en deed hij in 2006 mee aan het programma ‘Wie is de mol?’.

Boekingen van Geert Hoes

Geert Hoes te zien in de telefilm “Lotte” alias Marc Cremers en heeft mee gedaan aan “Sterren dansen op het IJs”. Naast zijn acteerwerk is Geert Hoes al een aantal jaren een gepassioneerd dj. Zijn draaistijl is Top 40/100 muziek en hij draait op diverse evenementen en bedrijfsfeest.

Direct Geert Hoes huren? Klik hier voor boekingen van Geert Hoes


Toon meer