Franz Und Freddy boeken

€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Schlager / Feest

Schlager is helemaal in. Daar hebben de Schlagerfreunde Franz und Freddy handig op in gespeeld. Ze nemen u eigenhandig mee naar de leukste bergdalen waar het feest bergenhoog gevierd wordt. De allerbeste schlagers zijn in een geheel nieuw jasje gestoken. De ongekende “Geselligkeit” is natuurlijk gebleven. Een combinatie van showbizz, glitter en glamour, en een Volksmusik-feest van herkenning. “Die besten Songs” komen recht uit het muzikale hart van Franz und Freddy. Het is een absolute aanrader voor iedereen die eens wat anders wil.

Franz Und Freddy boeken

Franz is een gezellige Bourgondische Hollands Brabantse Duitser. Zijn hobby's zijn zingen, kegelen en eten. Op vakanties naar Beieren is zijn lust en leven. Altijd gaat hij naar hetzelfde vakantieadres. Frau Bosch is zijn hospita. In het Schwarzwald vindt hij de rust die hij nodig heeft na een jaar keihard werken aan de vele hits die hij op zijn naam heeft staan. Franz is in Duitsland vooral populair bij wat oudere vrouwen. Ze vinden hem een schönen Jungen. Zijn wortels liggen in Brabant, denkt hij… maar schijnbaar zit het Duits wel in zijn bloed. Zijn lievelingseten is Sauerkraut mit Würstchen. Hij eet er vaak en veel van. Franz heeft zich een taak gesteld… Een Schlagerparty bieden zoals het hoort. Spaß zusammen. De oma's van Franz und Freddy waren hele goede vriendinnen. Zo kennen ze elkaar door dick und dünn.

Boekingen van Franz Und Freddy

Franz is een gezellige brutalere Hollands Brabantse Duitser. Hij windt nergens doekjes om, maar is wel netjes. Netter in ieder geval dan Franz, het prototype Duitser. Zijn hobby's zijn bier, oktoberfeesten en de zonnebank. Freddy is een getapte gast op de vele Schlagerparty's die ons kikkerlandje rijk is. Hij is geliefd met zijn eeuwige glimlach. Een echte ijdeltuit met sein Herz an der richtigen Stelle… Zijn lievelingseten is Kartoffeln mit Gemüse und Fleisch. Freddy ziet graag de hele zaal op en neer gaan. Herkenbaarheid bij een goede Duitse Sclager-walz vindt hij fantastisch. Zijn streven is een optreden neerzetten waar nog lang over gepraat wordt. Een optreden so wie es sein sollte..

Direct Franz Und Freddy huren? Klik hier voor boekingen van Franz Und Freddy

Franz Und Freddy boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Franz Und Freddy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen2 personenSchlager / Feest€2495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.595,-