Frankies Fantastic Dinnershow boeken

  • Coronaproof dinnershow
  • Duur 3 x 30 minuten in 3 uur
  • Geluid: inclusief tot max. 350 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround

Een unieke cocktail van muzikaliteit en culinair vakmanschap! Zo omschrijven wij het liefst de Frankies Fantastic Dinnershow. Laat je verrassen en geniet van de reis langs ’s werelds grootste hitzangers uit binnen- en buitenland. Van Tom Jones tot Rob de Nijs en van Charles Aznavour tot André Hazes.

Frankies Fantastic Dinnershow boeken

 Tussen de drie showblokken vol met prachtige liedjes van vroeger worden er gedurende de middag/avond de meest heerlijke gerechten geserveerd. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo is er tijdens het dineren ook voldoende gelegenheid om met alle tafelgenoten te kunnen communiceren. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap wo*rden er één of meerdere tafels bij elkaar gezet.

Boekingen van Frankies Fantastic Dinnershow

Maak deel uit van een onvergetelijk event van ruim drie uur vol glamour en gezelligheid. Een feest van herkenning tezamen met een feest op je bord. De Frankies Fantastic Dinnershow zal je een ‘Las Vegas-gevoel’ meegeven, gewoon vanaf jouw vertrouwde Nederlandse stekje. Deze show bestaat uit 3 showblokken: 1. Easy Listening ((o.a. Michael Bublé, Tom Jones, Elvis Presley, Charles Aznavour, etc.) 2. Hollands Rondje (Rob de Nijs, Hazes sr., Ramses Shaffy en eigen songs) en 3. We Want More Tempo (gevarieerd Engels en NL repertoire) Ook uitermate geschikt voor een bedrijfsfeest/personeelsuitje, een familiereünie of gewoon een feestelijk avondje uit met vrienden.

Direct Frankies Fantastic Dinnershow boeken? Klik hier voor boekingen van Frankies Fantastic Dinnershow

 

 


Toon meer