Fisher And Friends boeken

Vanaf prijs: bij meer dan 4 personen hogere gage!
€1.775,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1775,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  variabel, minimaal 4 en maximaal 7 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Fisher and Friends is allround top 100 band. Voorheen werkte deze band onder de naam Trio UPDATE en Allround Top 100 band UPDATE. Er worden steeds hogere eisen gesteld met betrekking tot kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. De sterke verandering in de markt heeft ons doen besluiten een geheel nieuw en fris concept te ontwikkelen. Fisher and Friends staat in dienst van de klant en zijn/haar gasten.

Fisher And Friends boeken

Bandleider Rudy Fisher is te boeken als Solo-Entertainer, Duo, Trio, 4, 5, 6 en 7 mans-formatie. Inzetbaar op de meest uiteenlopende party’s zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen etc., maar ook voor een ingetogen sfeervolle muzikale invulling van bijvoorbeeld Receptie of Diner Dansant is deze band zeer geschikt. Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van de Fisher and Friends muzikanten.Hierdoor zijn zij in staat soepel op iedere situatie in te spelen. Iedereen, zowel jong als wat ouder, zal zich uitermate vermaken. Als u besluit Fisher and Friends te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, oogstrelende podium set-up inclusief digitale witte minivleugel, een mooie lichtshow en een professionele performance een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten. Fisher and Friends is bij uitstek geschikt voor party’s waar een zekere klasse op prijs gesteld wordt.

Boekingen van Fisher And Friends

Als u naast Rudy Fisher 1 of meerdere zangeressen of meerdere muzikanten wilt boeken, dan is de beschikbaarheid van deze freelance musici altijd o.b.v..U ziet de vaste kern van de verschillende bezettingen in onze video’s onder het menu MOGELIJKHEDEN. U kunt bijvoorbeeld aangeven welke zangeres(sen) u graag zou willen. In 9 van de 10 gevallen is dat ook mogelijk maar het kan voorkomen dat deze zangeres(sen) elders werkzaamheden hebben op de de u gekozen datum. Datzelfde geldt ook voor de saxofonist en de percussionist.In dat geval stellen wij u altijd een gepast alternatief voor. De gitarist behoort tot de vaste bezetting.

Direct Fisher And Friends huren? Klik hier voor boekingen van Fisher And Friends

Fisher And Friends boeken

€1.775,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fisher And Friends

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverbandavondvullend in overleginclusief tot 350 personenvariabel, minimaal 4 en maximaal 7 personenAllround€1775,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€850,-
€2.500,-