FF Dimme boeken

* Coverband * Duur: in overleg * Geluid: in overleg * Bezetting: in overleg * Genre: Allround * Te boeken van duo tot compleet orkest van 11 personen

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

FF DIMME heeft naam gemaakt als aantrekkelijke coverband, bestaande uit topmuzikanten die al jarenlang performen in (semi) professionele settings. FF DIMME blinkt uit in het op een zeer interactieve manier entertainen van het publiek.

FF Dimme boeken

Het is geen ‘standaard’ coverband… FF DIMME is een cover/partyband die oplopend van een 2-mans formatie tot een 11-mans band geboekt kan worden. En alle groottes hier tussen in natuurlijk! Heeft u een kleinschalig netwerkwerkevenement? Boek FF DIMME in 2- of 3-mans formatie en u krijgt een zeer smaakvolle akoestische muzikale bijdrage, waarbij uw gasten gewoon kunnen netwerken. Verzorgt u dit jaar uw bedrijfsfeest in huis?

Boekingen FF Dimme

FF DIMME kunt u boeken inclusief licht, geluid en podium. Zoekt u een grootse band voor een groots publiek? Wat dacht u van FF DIMME met 11 muzikanten on stage, compleet met backing vocals, blazers en een DJ die de act compleet maakt! Gegarandeerd het podium en plein op z’n kop!

Direct FF Dimme huren? Klik hier voor boekingen van FF Dimme

Video afspelen

FF Dimme boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag