Female Force boeken

€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround / Pop

De nieuwe formatie Female Force verzorgt een dynamische show vol herkenbare hits. De groep bestaat uit zes geweldige zangeressen, waarvan er maximaal 4 optreden (!), die stuk voor stuk hun sporen in de entertainment wereld verdiend hebben.

Female Force boeken

Even voorstellen:

* Rachel Kramer (1980) werd in 2001 bekend bij het grote publiek door het programma Starmaker. Uit dit programma kwam de groep K-otic voort, waar ze een tijd lang deel van uit maakte. In 2005 deed ze samen met Waylon mee aan de voorrondes van het Eurovisiesongfestival. In 2009 nam ze deel aan de tweede editie van X Factor. * Nurlaila Karim (1975) studeerde een jaar aan De Acteerstudio, volgde klassieke ballet- en zanglessen en had een aantal jaren piano- en vioolles. Ze was te zien in diverse musicals zoals Les Miserables, The Wiz en Sister Act. In 2015 startte Nurlaila in haar eigen show Fourtina, een ode aan zangeres Tina Turner. * Raffaëla Paton (1983) won de derde editie van de talentenjacht Idols. Begin juni 2006 nam Paton met Paul de Leeuw een duet op, het lied Mijn houten hart van De Poema’s. In 2010 deed ze mee aan de talentenjacht The voice of Holland en in 2012 aan het Nationaal Songfestival. Tegenwoordig is ze tevens zangeres van iDANCE. In 2013 won Paton het programma De beste zangers van Nederland. * Nathalie Makoma (1982) is een Congolees zangeres. Ze was in 2008 finaliste van de vierde editie van Idols. Voordat ze in Nederland bekend werd, was ze al een ster in enkele Franstalige Afrikaanse landen. In 2002 won ze een African Music Award. Ze was te zien in vele televisieprogramma’s zoals Raymann is Laat en Dancing With The Stars. In september 2015 startte haar realityserie Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland bij RTL5. * Linda Estelle (1973) is een Nederlandse zangeres met Surinaamse roots. In het begin van 1995 werd Linda aangenomen als lead-zangeres van de formatie T-Spoon. Er volgden vele hits, waaronder het bekende Sex on the Beach. Sinds eind 2008 vormt zij met haar voormalige T-Spoon collega Shamrock de succesvolle formatie T-Spoon Reloaded. * Last but not least is daar natuurlijk Hind Laarousi Tahiri, kortweg Hind (1984), de Nederlands-Marokkaanse zangeres die vooral bekend werd door haar plaats in de halve finale bij de eerste editie van Idols. Daarna had ze een aantal hits en nam ze deel aan het televisieprogramma Ford Boyard. Verder is Hind bekend van de Titelsong van de jeugdserie Spanga’s en vormt ze met DJ Jill een ijzersterk duo.

Boekingen van Female Force

Female Force brengt uitsluitend herkenbaar repertoire met alleen de grootste hits. De groep is te boeken als tape-act, en binnenkort ook met Female Band en/of Female DJ.

Direct Female Force huren? Klik hier voor boekingen van Female Force

Female Force boeken

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Female Force

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset4 personenAllround / Pop€3995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.000,-
€2.995,-