Feigling Apres-Ski Party boeken

Inclusief Feigling Promoteam!
€1.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1850,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  2 personen + promoteam
 • Soort
  Bekende Aprés-Ski Show
 • Genre
  Aprés-Ski / Feest
Direct Feigling Aprés-Ski Party boeken voor jouw feest of event? De ervaren Aprés-Ski DJ’s van de Feigling Aprés-Ski Party delen uit en maken gek. Maar draaien ook door, geven weg, zwepen op en vieren feest. Dit is het echte aprés-ski feest.

Uitgebreide show

Een uitgebreide drive-in show met waanzinnige DJ’s en een sneeuwmachine die het gedurende de avond gezellig laat sneeuwen op de dansvloer.

Feigling Apres-Ski Party boeken

Dat veroorzaakt samen met de lichtshow en het aprés-ski decor een geweldig schouwspel. Tussendoor worden een aantal vrolijke en snelle spelletjes met het publiek gespeeld, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Overigens breekt de sneeuw die chemisch gemaakt wordt en laat geen schadelijke of vervelende resten over. Natuurlijk is de sneeuw absoluut ongevaarlijk voor het publiek.

Boekingen van Feigling Apres-Ski Party

Op de Feigling Aprés-Ski Party worden de DJ’s geholpen door het promotie team, dat de hele avond promoot en het ook actief wordt verkocht. Daarmee verdient u een gedeelte investering meteen terug. Bovendien assisteren de dames bij de spelletjes en zorgen voor een vrolijke en ontspannen sfeer op de dansvloer.Direct Feigling Apres-Ski Party boeken? Klik hier voor boekingen van Feigling Apres-Ski Party

Feigling Apres-Ski Party boeken

€1.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Feigling Apres-Ski Party

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Aprés-Ski Show4 uurinclusief tot 800 personen2 personen + promoteamAprés-Ski / Feest€1850,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.650,-
€1.500,-
€1.475,-