Feestfabriek De Kast boeken

Vanaf-gage (zie onder voor boekingsmogelijkheden)
€2.650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2650,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  varieert
 • Soort
  Bekende DJ-Show
 • Genre
  Foute Hits

Hoe 'fouter' hoe beter!! Het Foute Feest van Q-Music, Das Coen & Sander Fest van radio 538 tot aan Après Ski feesten. Allemaal zijn ze razend populair….. maar het kan nog hilarischer en gekker……… het ultieme feestconcept van NU voor een dorpsfeest, feesttent, festival, feestzaal of op uw bedrijfsfeest!

Feestfabriek De Kast boeken

Feestfabriek De Kast is een concept waar alles is gebaseerd op verrassingen. In een avondvullende DJ show van 4 aaneengesloten uren gaat de kast diverse keren open en komen bekende en/of hilarische verrassingen te voorschijn. Van Johan Vlemmix tot Soca boys en van de zingende toiletjuffrouw tot de bingo prijzenkast. Het energie level van de show ligt hoog en blijft hoog!

Boekingen van Feestfabriek De Kast

Alles komt in een rap tempo, als een snelheidstrein, voorbij…….. en er is veel interactie met het publiek! Heeft u een sponsor die in het zonnetje gezet moet worden? Geen probleem! deze laten wij graag in de show voorbij komen. Heeft u een thema voor het event zoals Après Ski of bijvoorbeeld Kerst? Wij passen de show moeiteloos aan uw thema aan. Als u voor ons een podium en een bar heeft? Plaatsen wij de kast met decor en compleet licht en geluid tot maximaal 500 personen. Daarnaast plaatsen wij in de nabijheid van het podium of op het podium de Wall of Fame’.

Direct Feestfabriek De Kast huren? Klik hier voor boekingen van Feestfabriek De Kast

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN

Feestfabriek de kast met 4 kast openingen € 2650,- Feestfabriek de kast met 5 kast openingen (incl 1 BN-er) € 2950,-Feestfabriek de kast met 6 kast openingen (incl 2 BN-ers) € 3390,-Feestfabriek de kast met 7 kast openingen (incl 3 BN-ers) € 3895,-

De aanvullende gages zijn gebaseerd op de volgende BN-ers: Henkie (‘Lief klein konijntje’), Soca Boy (Follow the Leader) en Johan Vlemmix. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Andere BN-ers in overleg.

Feestfabriek De Kast boeken

€2.650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Feestfabriek De Kast

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-Show4 uurinclusief tot 500 personenvarieertFoute Hits€2650,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand