Feeling boeken

€2.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2295,-
 • Duur
  3-4 sets in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Het viertal is een vernieuwende en veel gevraagde band in een unieke samenstelling. Evenals de legende AbbA bestaat het orkest uit twee mannen en twee vrouwen. Deze spraakmakende toevoeging geeft FEELING een extra visuele voorsprong op een collega coverband.

Feeling boeken

Stijl, humor, performance en een variabel repertoire zijn belangrijke ingrediënten voor deze band met gevoel. Feeling beschikt er over met tevreden klanten als resultaat. Op het podium zorgen alle gewenste componenten bij elkaar voor een succesvolle muzikale mix in combinatie met een gave sound en een top uitstraling in sets en shows. Een soulset, een AbbA medley, een caribbean showblok of liever volop feest in een Tirolerset? Feeling verzorgt natuurlijk ook de top 100 en feestelijk repertoire in een aangenaam volume.

Boekingen van Feeling

Een grenzeloze band is een terechte typering voor dit viertal die jaarlijks ruim 80 % van de agenda in het buitenland verzorgt. Het zal u niet verbazen het draait bij dit viertal allemaal om het ultieme feestgevoel dus laat u verrassen.

Direct Feeling huren? Klik hier voor boekingen van Feeling

Feeling boeken

€2.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Feeling

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3-4 sets in overleginclusief tot 600 personen4 personenAllround€2295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.895,-
€3.295,-