Fedde Le Grand boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dance

Geïnspireerd door Masters At Work and Mousse T begint Fedde le Grand zijn DJ-carrière in de Danssalon te Eindhoven. Hij draait daar twee jaar lang als vaste DJ op de zondagavonden voor voornamelijk homopubliek. Daarna reist hij langs Nederlandse clubs, zoals Panama, de Escape en de Love Boat te Amsterdam, Jackies, Thalia, Discotheque en Now & Wow in Rotterdam, De Rechter in Eindhoven en tijdens Extrema. Ook buiten Nederland is Fedde le Grand een veelgevraagde DJ met optredens in Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Rusland, Griekenland en Israël.

Fedde Le Grand boeken

Vanaf 2001 werkt Fedde le Grand aan eigen producties. Zijn eerste eigen release, onder de naam F.L.G., is de Electronic EP op Flamingo Recordings, een coproductie met Robin M en met bijdragen van Funkerman (Ardie van Beek). Overige eigen platen komen uit op labels als Little Mountain Recordings (het label van Sander Kleinenberg), Influence, Work en op de Britse labels CR2 Records en Toolroom. Le Grand maakt remixen voor o.a. Anita Kelsey (Every Kiss, 2004), Erick E (Boogie Down, 2005 en The Beat Is Rockin', 2006), Funkerman (The One, 2005), Olav Basoski (Proper Tunes, 2006) en Camille Jones (The Creeps, 2006). De DJ is regelmatig te gast in het danceprogramma Ministry Of Beats op 3FM. Put Your Hands Up 4 Detroit (2006), een electrotrack met vocalen van McGee, wordt officieel gekozen tot 'the summer anthem of Ibiza 2006'. De single behaalt in november de eerste plaats van de hitparade in Engeland en is ook een grote dancehit in Nederland, België, Duitsland en Australië. De hiphopformatie D12 uit Detroit (bekend van hun werk met Eminem) maakt een vocale versie van de hit. Le Grand maakt een remix voor Robbie Williams' single Bongo Bong/Je Ne T' Aime Plus.

Boekingen van Fedde Le Grand

Fedde le Grands clubhit Put Your Hands Up For Detroit wordt gemixt met Madonna's nummer Music tijdens de opening van haar liveshows. De Amerikaanse zangeres vraagt Le Grand een remix te maken van haar single Give It 2 Me, die in juli zal verschijnen. Na Junkie XL is Fedde Le Grand de tweede Nederlander die een remix maakt voor Madonna.

Direct Fedde Le Grand huren? Klik hier voor boekingen van Fedde Le Grand

Fedde Le Grand boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fedde Le Grand

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonDanceOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag