Equalz boeken

Richtgage: € 2.500 tot € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban

Dit Rotterdamse duo herken je aan hun altijd dansbare tracks, pakkende hooks en een overload aan feelgood op het podium.

Equalz boeken

Met hun debuut EP ‘Update’ is Equalz klaar om de top te bestormen en hun plaats te claimen tussen de rest van de Nederlandse urban en hiphop. De muziek van Equalz is toegankelijk voor een grote doelgroep en de tracks zijn veel te horen op festivals en in clubs. In de muziek verwerken de heren hun roots uit Rotterdam en dat is duidelijk terug te horen.

Boekingen van Equalz

Nu werkt het duo aan hun tweede EP, die in het najaar 2017 te beluisteren is. De eerste video ‘Op de Weg’ in samenwerking met Adje & CHO is al te bekijken op YouTube. Met de video is grootst uitgepakt en nemen Equalz je mee naar een tropisch eiland, wat ze ook met hun muziek doen. Kortom, blijf dit veelbelovende duo op de voet volgen! Stadgenoten Broederliefde zijn al fan en tipten de mannen als de ‘next best’ voor de aankomende jaren! Dus don’t worry, van Equalz ga je nog veel horen!

Direct Equalz huren? Klik hier voor boekingen van Equalz

Equalz boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Equalz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand