Ellen Foley boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  minimaal 1 persoon
 • Soort
  Live act
 • Genre
  Rock / 80’s artiest

Ellen Foley (geboren in St. Louis, Missouri) is een Amerikaanse zangeres en actrice wiens talent en ervaring reikt van rock, commerciële pop, het staan op Broadway, televisie en Hollywood. Ze heeft solo verschillende albums uitgebracht, maar het meest bekendst is ze geworden door haar samenwerking met andere artiesten. Haar eerste album uit 1979, Nightout, is het meest memorabele, wat het meest moet denken aan het geluid van meidengroepen uit de jaren 60. De eerste grote doorbraak kreeg ze door het duet met Meat Loaf op Paradise by the Dashboard Light en later op Joe Jackson's album Body and Soul.

Ellen Foley boeken

Ze is bekend als achtergrond zangeres van Ian Hunter en The Blue Oyster Cult. Men kan haar ook horen op het album van The Clash met als titel Sandinista!, in het nummer Hitsville UK. Alle vier de bandleden van The Clash verschenen ook op haar album uit 1981, The Spirit of St. Louis. De hit van The Clash, Should I Stay or Should I Go van het Combat Rock album, gaat over de turbulente relatie die men met elkaar had. Het werd geschreven en gezongen door Mick Jones.

Boekingen van Ellen Foley

Verschillende jaren lang heeft Ellen gewerkt in de film en TV industrie en heeft gestaan op Broadway, 2 zonen opgevoed. MAAR ze is terug naar haar 'roots' en is de groep Ellen Foley and The Dirty Old Men. Ze treden momenteel zeer regelmatig op in NYC. Momenteel is ze ook nog de zangeres van de groep Rock Royalty: Live! , bestaande uit oud leden van bekende groepen uit de jaren 60, 70, 80 & 90.

Direct Ellen Foley huren? Klik hier voor boekingen van Ellen Foley

Ellen Foley boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ellen Foley

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live act1 x 30 minutenin overlegminimaal 1 persoonRock / 80's artiestOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag