Egbert-Jan Weeber boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende VIP DJ
 • Genre
  Allround

Egbert-Jan begon op jonge leeftijd al met acteren. Na de middelbare school volgt Egbert-Jan de vierjarige vooropleiding Theater in Groningen, waardoor hij al jong veelvuldig op het toneel stond.

Egbert-Jan Weeber boeken

Op zijn negentiende maakte hij zijn televisie debuut in de serie FINALS. In datzelfde jaar kreeg hij een rol in BAANTJER en in RUSSEN. Egbert-Jan speelde gastrollen in televisieseries zoals, WET EN WAAN, DUNYA & DESIE, FLIKKEN MAASTRICHT en DE HOOFDPRIJS. Hij vertolkte de rol van Bert in de VPRO/ Villa Achterwerk serie THE POPGROEP en was als prins Wiwil in de AVRO dramaserie DE TROON. Egbert-Jan was in drie seizoenen van de NET5 serie VERBORGEN GEBREKEN te zien als Bram Bakker. In het opvolgende televisieseizoen had hij een hoofdrol in SEINPOST DEN HAAG (Eyeworks) en speelde hij in het tweede seizoen van de BNN-serie FEUTEN. In het najaar van 2014 zal Egbert-Jan in BLOEDVERWANTEN te zien zijn. Egbert-Jan Weeber had een prachtige hoofdrol in de MAX-serie MOEDER IK WIL BIJ DE REVUE. Hierin vertaalde hij de rol van Bob, een zoon van een kolenboer, die ontdekt dat hij bij de Revue wil. De slotscene met het lied Het Dorp ontroerde vele mensen. In 2001 verwierf Egbert-Jan de hoofdrol in de telefilm UITGESLOTEN, voor deze rol kreeg hij een Gouden Kalfnominatie. Hij was na deze nominatie te zien in de telefilm POLONAISE (regie Nicole van Kilsdonk), ACHTTIEN, een telefilm geregisseerd door Jelle van Doornik, de One Night Stand BIJLMER ODYSSEE geregisseerd door Ursula Antoniak en hij was te zien in BOY MEETS GIRL STORIES (Smachten regie Mark de Cloe). De telefilm BLIJF! (regie Lourens Blok, Shooting Star) was in 2011 op tv te zien. Op 1 januari 2014 werd het sprookje ASSEPOESTER uitgezonden op tv, hierin speelde Egbert-Jan prins Lodewijk.

Boekingen van Egbert-Jan Weeber

Behalve op televisie schitterde Egbert-Jan in diverse bioscoopfilms. In 2000 speelde hij een rol in NECROCAM (regie Dana Nechushtan), het jaar daarna vertolkte hij de hoofdrol in de OESTERS VAN NAM KEE. Voor de film VAN GOD LOS (regie Pieter Kuijpers) werd Egbert-Jan voor de tweede keer genomineerd voor een Gouden Kalf. Het jaar daarop speelde Egbert-Jan een van de hoofdrollen in SNOWFEVER, in 2004 speelde hij in FLIRT en in EILAND GASTEN. In 2006 was hij te zien in de Duitstalige film VIVERE en in 2008 speelde hij een rol in de film ALIBI geregisseerd door Johan Nijenhuis. In 2008 speelde Egbert-Jan de hoofdrol in de door hem bedachte film BOLLYWOOD HERO (regie Diederik van Rooijen) en in HET LEVEN UIT EEN DAG (regie Mark de Cloe) vertolkt hij een van de bijrollen. In 2010 was Egbert-Jan te zien als Frank in SINT (regie Dick Maas, geproduceerd door Tom de Mol productions, Parachute Pictures). In 2012 was Egbert-Jan in de bioscoop te zien zijn in de film BRAMMETJE BAAS, (Anna van der Heide, BosBros/AVRO). In 2014 komt de bioscoopfilm HARTENSTRAAT uit, onder regie van Sanne Vogel. In 2008 en 2009 speelde Egbert-Jan in het theaterstuk RAAF (De Vogelfabriek). In de zomer van 2010 speelde hij op de Parade met het stuk IRRITANT (De Vogelfabriek). In 2010-2011 tourde Egbert-Jan door het land met SHOWBIZZ BABY! (regie Sarah Moeremans, geproduceerd door REP). Tot begin 2012 tourde hij met de theaterproductie SPUITEN EN SLIKKEN door het land (REP en BNN, regie Sanne Vogel). Naast film, televisie en theater draait Egbert-Jan regelmatig op feesten als DJ.

Direct Egbert-Jan Weeber huren? Klik hier voor boekingen van Egbert-Jan Weeber

Egbert-Jan Weeber boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Egbert-Jan Weeber

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende VIP DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand