Edwin boeken

€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround / Feest

1996. Dat was het jaar waarin het ooit begon. Edwin van der Toolen zette zijn eerste serieuze stappen op het podium. Al snel werden de eerste resultaten geboekt. Edwin deed in de twee daaropvolgende jaren volop mee aan talentenjachten en werd daar gescout voor een groep. Deze groep zou later Nederlands eerste boyband worden: ‘VELVET’. Eerst met o.a. musicalster Charly Luske, VJ en presentator Jeroen Post en later met o.a. acteur en zanger Robin Zijlstra. De groep bleek succesvol en de jongens maakten hun opwachting in programma’s als Carlo & Irene’s ‘Telekids’, Pauls ‘Laat de leeuw’ en TMF’s ‘Toute Fabienne’. Enkele bescheiden hits volgde en na 4 jaar was de koek op. Edwin had genoeg van onhandelbare danspasjes en de typische boyband songs.

Edwin boeken

Edwin begon aan een solocarrière. Dat bleek in het begin nog een hele kluif, want met 4 man op het podium was toch relatief eenvoudiger, ze konden immers altijd op elkaar terugvallen. Na een aantal jaren ‘stoeien’ op de kleinere podia was Edwin er klaar voor. Hij was steeds vaker te zien in de voorprogramma’s van de grootste sterren van Nederland, zoals Nick en Simon, Wolter Kroes, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Gordon. Ook de lang gekoesterde wens van Edwin kwam uit, waarmee Ahoy’ ook geen onbekend terrein meer was. Het gevolg is dat de fanbase flink is gegroeid. Die is alleen maar groter geworden door de gastoptredens van Edwin tijdens ‘Toppers in Concert 2012’. Zingen voor 67.000 uitzinnige bezoekers per avond, een onvergetelijk avontuur!

Boekingen van Edwin

De afgelopen jaren is Edwin hard aan het werk gegaan om successen te blijven boeken. Als vast gezicht van het beroemde café van de familie Froger, café Bolle Jan en de talloze optredens overal in Nederland, blijft Edwin hard aan de weg timmeren. Met een repertoire dat zich het best laat omschrijven als een avond met een ‘hoog meezinggehalte, maar steeds weer onvoorspelbaar’, mag Edwin zich rekenen tot de bekendere gezichten op de Nederlandse feestpodia’.

Direct Edwin huren? Klik hier voor boekingen van Edwin

Edwin boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Edwin

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonAllround / Feest€895,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€695,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand