Duo Two For You boeken

€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  max. 4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Modern duo
 • Genre
  Allround

Two for you is een professionele allround feestband met gedreven muzikanten. Kwaliteit staat voorop, doorspekt met veel humor. De bandleden van Two for you combineren een leven van ervaring met de virtuositeit op hun instrumenten. De nieuwste hits uit de Top 40, rock, Nederlandstalige muziek en Golden Oldies, noem het maar op, zij spelen het! Met toetsen, gitaar, saxofoon en meerstemmige zang verzorgen zij elk evenement, of het nu een bruiloft, een kermis, een bedrijfsfeest of een privéfeest betreft.

Duo Two For You boeken

De bezetting wordt verzorgd door John Kanters op toetsen, zang, gitaar en saxofoon, en Rick Weegels, zang en toetsen. Rick treedt naast Two for you regelmatig op bij het Tapzinge en in musicals. Zijn enthousiasme en zeer goede stem passen perfect bij het concept van Two for you. John treedt al heel lang op met feestband Two for you en met duo marKant met Mark Peeters.

Boekingen van Duo Two For You

Bekende artiesten zijn live begeleid en ook diverse voorprogramma’s zijn verzorgd door het duo. Het enthousiasme van John en Rick brengen zij over op het publiek en door hun veelzijdigheid weten zij elke keer weer de juiste sfeer te scheppen. De apparatuur van Two for you laat niets te wensen over. In een interactieve show vol humor komen de instrumenten, het zaalgeluid, de special effects en de aankleding van het podium perfect tot hun recht.

Direct Duo Two For You huren? Klik hier voor boekingen van Duo Two For You

Duo Two For You boeken

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duo Two For You

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Modern duomax. 4 uurinclusief tot 250 personen2 personenAllround€1195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€595,-