Duo Two For You boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Duo Two For You boeken

  • Modern duo
  • Duur: avondvullen in overleg
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Allround
  • Extra reiskosten indien >100 km vanaf Eindhoven

Duo Two for you is een professionele allround band met gedreven muzikanten. Kwaliteit staat voorop, doorspekt met veel humor. De bandleden van Duo Two for you combineren een leven van ervaring met de virtuositeit op hun instrumenten. De nieuwste hits uit de top 40, Rock, nederlandstalige muziek en Golden Oldies, noem het maar op, zij spelen het! Met toetsen, gitaar, saxofoon en meerstemmige zang verzorgen zij elk evenement, of het nu een bruiloft, een kermis, een bedrijfsfeest of een privéfeest betreft.

Duo Two For You boeken

De bezetting wordt verzorgd door John Kanters op toetsen, zang, gitaar en saxofoon, en Rick Weijters zang en toetsen. Rick heeft jaren aan de weg getimmerd als zanger en DJ en John treedt al heel lang op met de professionele formatie Duo Two for you, waarmee menig feest tot een groot succes is geworden. Vele artiesten zijn live begeleid en ook diverse voorprogramma’s zijn verzorgd door het duo, waaronder Johnny Logan, Lee Towers, Rob de Nijs, Timeless en Jeronimo.

Boekingen van Two For You

De apparatuur van Duo Two for you laat niets te wensen over. In een bruisende show komen de instrumenten, het zaalgeluid, de special effects en de aankleding van het podium perfect tot hun recht. Het enthousiasme van het tweetal brengen zij over op het publiek en door hun veelzijdigheid weten zij elke keer weer de juiste sfeer te scheppen.

Direct Duo Two For You huren? Klik hier voor boekingen van Duo Two For You


Toon meer