Duo Sowieso boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Modern duo
 • Genre
  Allround

Sowieso heeft een zeer uitgebreid repertoire, waardoor zij geschikt zijn voor vrijwel elke feestelijke en zakelijke gelegenheid. Sowieso heeft een agenda die gevuld is met bruiloften, dans-en buffetavonden, bedrijfsfeesten, kermissen etc. etc. Sowieso is het bewijs dat een klein orkest ook groot kan zijn. Met een uiterst professioneel instrumentarium en de juiste presentatie wordt aan iedere gelegenheid de juiste sfeer gegeven.

Duo Sowieso boeken

Sowieso beschikt over een geluidsinstallatie die voor kleine groepen is samen te stellen maar ook voor grote groepen tot een maximum van 1000 personen. Het geheel wordt afgewerkt met een moderne Led licht-show en Lcd-schermen. Sowieso heeft een zeer gevarieerd programma. Zo komen de meest uiteenlopende genre’s voor in het repertoire. Dansmuziek, Top 40, Easy-listening , Rock, Gouwe-Ouwe, Disco, Jaren 60/70/80, en niet te vergeten, het nederlandstalige lied. Een aanbod voor jong en oud : Van de gezellige nummers van Jannes en John West tot en met het stevige werk van Liquido en U2 enz.

Boekingen van Duo Sowieso

Sowieso werkt niet met setlijsten en is dus niet gebonden aan een vaste volgorde van het repertoire. Zo kunnen zij altijd direct inspelen op de wensen van het publiek,de sfeer en de gezelligheid van dat moment. De nieuwste nummers uit de top 40 en de klassiekers van toen worden wekelijks aangevuld. Omdat er een ruime keus is en er steeds nieuwe nummers toegevoegd worden aan het repertoire is het onmogelijk u een vaste muzieklijst te presenteren. Het repertoire van Sowieso blijft dus altijd up-to-date.

Direct Duo Sowieso huren? Klik hier voor boekingen van Duo Sowieso

Video afspelen

Duo Sowieso boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Duo Sowieso

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Modern duoavondvullend in overleginclusief tot 250 personen2 personenAllroundOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag