Driekes Hoekstra boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederlandstalig * Winnaar “Bloed, Zweet & Tranen 2015”

€595,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Driekes Hoekstra een jonge Nederlandse zanger. Als klein kind al zingt Driekes regelmatig, onder de douche of op z’n kamer. Dan besluit de jonge Brabander in 2014 mee te doen aan het televisieprogramma Bloed, Zweet & Tranen. Driekes beland in de finale en hij laat met maar liefst 52 % van de stemmen artiesten als Jeffrey Heesen, Mike Peterson en John West achter zich.

Driekes Hoekstra boeken

Na zijn overwinning bij Bloed, Zweet en Tranen treed Driekes onder andere op bij de Toppers en brengt hij zijn eerste album uit. Driekes weet een goede balans tussen privé, school en zijn zangcarrière te vinden. Hij gaat altijd voor kwaliteit en hij ontwikkeld zich fantastisch. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een nieuw album.

Boekingen van Driekes Hoekstra

Na de overwinning bij het SBS6 programma Bloed, Zweet en Tranen 2015 mocht Driekes optreden bij de Toppers, evenals bij diverse festivals oa Breda in Concert en optredens in Binnen- en buitenland volgde.

Direct Driekes Hoekstra huren? Klik hier voor boekingen van Driekes Hoekstra

Video afspelen

Driekes Hoekstra boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€450,-
€695,-