DJ Tony Jordan boeken - Bekendeartiestboeken.nl

DJ Tony Jordan boeken

  • Zingende DJ
  • Duur: max. 5 uur
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround

Bent u op zoek naar een act die al deze bovenstaande woorden meer dan waar maakt? Boek nu dan de Tony Jordan Disco Show. Een vijf uur durende show waarin het woord feest wordt geschreven met hoofdletters. 

DJ Tony Jordan boeken

Degenen die dat aan den lijve ondervonden hebben, praten daar weken, zo niet maanden later nog over. Tony Jordan is al sinds 1992 een graag geziene artiest. Overal waar de muzikale feestneus verschijnt, is het onmiddellijk feest. Of het nu een feesttent, dancing, zaal of bedrijfsfeest is, Tony Jordan speelt in No time de zaal zo plat als een dubbeltje. 

Boekingen van DJ Tony Jordan

Opvallend is dat de optredens van Tony jordan bij een zeer breed publiek in de smaak valt Bij optredens zie je vaak verschillende mensen verschijnen: Boeren, koffiejuffrouw, notarissen, en bouwvakkers tussen de 0 en 60 jaar, die allemaal Tony Jordan op hun eigen manier beleven. Er moet dan ook niet raar opgekeken worden als op het einde van de avond de zaal samensmelt tot één feestende massa! Kortom, onvervalste partytime tot diep in de nacht!

Direct DJ Tony Jordan huren? Klik hier voor boekingen van DJ Tony Jordan

 


Toon meer