DJ Theo boeken

* Zingende DJ-show * Duur: 4 1/2 uur * Geluid: inclusief tot 150 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Allround * Boven 20 km vanaf Venray extra reiskosten!

€350,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

DJ Theo is een aantal jaren actief en richt zich met name op de wat kleinere feesten en partijen ( van 50 tot 150 personen) met de insteek om er altijd een feest van te maken. DJ Theo zingt daarom met name Nederlandstalig reportoire live van oa. Frans Duijts, Rene Schuurmans, Andre Hazes, Guus Meeuwis, Stef Ekkel, Wolter Kroes, John de Bever, Frans Bauer en Dries Roelvink. Maar daarnaast ook een Engels- en Duitstaligreportoire en een aantal nummers op accordeon. Het gehele repertoire wordt altijd zo goed mogelijk afgestemd op de wensen van het publiek en tevens in overeenstemming met de wensen van de opdrachtgever.

DJ Theo boeken

Wie kiest voor DJ Theo, kiest voor een fantastisch muzikaal verzorgd feest, bruiloft, receptie of evenement. Een feest zoals u en uw gasten dat willen. Mede door jarenlange bühneervaring en een absolute passie voor muziek wordt met een perfect gevoel voor muziekkeuze, timing en entertainment uw avond muzikaal aaneengeschakeerd tot een geweldige belevenis.

Boekingen van DJ Theo

Met veel gevoel voor entertainment weet hij als ras-artiest op perfecte wijze een aantal sfeervolle highlights in uw avond aan te brengen en er, samen met uw gasten, een fantastische happening van te maken.Juist deze unieke formule garandeert dat uw avond een superfeest wordt waar iedereen nog lang over zal napraten. Direct DJ Theo huren? Klik hier voor boekingen van DJ Theo

DJ Theo boeken

€350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€695,-
€595,-