DJ Ronnie boeken

Vanaf-gage
€395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €395,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Feest DJ
 • Genre
  Allround / Feest / Apres-Ski

Dj Ronnie begon zijn carrière bij de radio en heeft na al die jaren op de radio gedraaid te hebben een perfecte microfoonstem gecreëerd die menig luisteraar prettig in het gehoor ligt. Vervolgens kwam hij in de jaren ‘80 en ‘90 bij de piraten Delta-Contact en Keizerstad Radio terecht.

DJ Ronnie boeken

Luisteraars in de regio Zuid Oost Nederland kennen deze stations nog wel, daar heeft DJ Ronnie zijn basis gelegd. Later werd het allemaal professioneler en is hij in de jaren 90 bij Keizerstad Radio geëindigd, inmiddels een keurige lokale omroep voor de regio Gelderland. Doordat hij steeds meer met Drive Inn Show werk van bovenstaande radiostations te maken kreeg, kwam zijn hart meer te liggen bij het vermaken van mensen d.m.v. entertainment en muziek. Zo ontstond het idee om zijn eigen Drive Inn Show op te richten. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een zeer professionele Discoshow met spectaculair licht en geluid. Naast zijn Drive Inn Show werk , is DJ Ronnie ook regelmatig te zien en te horen in diverse feestcafés en Discotheken. Inmiddels kennen ze hem in het buitenland ook. Zo heeft hij aan de Spaanse Costa (Blanes-2004), Frankrijk (Briancon 2005-gotchaapresskibar) en in de Oostenrijkse bergen (Hinterglem-2004+2005 & Serfaus-2003) zijn draaikunsten mogen vertonen.

Boekingen van DJ Ronnie

DJ Ronnie die door het leven gaat als Drive Inn & Feest DJ Ronnie is een Allround DJ. Hij is en vriend van de microfoon, die met zijn enthousiasme en gedrevenheid van elk feest een succes maakt. Zijn attributenkoffer heeft hij altijd bij zich om zo, indien nodig, aan het feest nog een extra dimensie te geven. Zo zijn diverse verkleedpartijen geen uitzondering. De hoofddeksels, fluit of luchtgitaar worden door Ronnie veelvuldig gehanteerd.

Direct DJ Ronnie huren? Klik hier voor boekingen van DJ Ronnie

DJ Ronnie boeken

€395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Ronnie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Feest DJ4 uurexclusief1 persoonAllround / Feest / Apres-Ski€395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.150,-