DJ Rockid boeken

* DJ * Duur: 1 x 90 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Club / House

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Een dj die zijn strepen verdiend heeft door een voor Nederlands begrip ongebruikelijk traject te volgen in zijn carrière. Dj Rockid is in 1996 begonnen met zijn dj-carrière en draaide als 16 jarige als een van de jongste dj?s op RnB-parties. In 1998 besloot hij mee te doen aan de alom gerenommeerde en internationaal bekende DMC wedstrijden. Bij deze wedstrijden is het van belang om de ware kunsten van het vak dj-en onder de knie te hebben en op entertainende wijze je tegenstander uit te schakelen. Dit lukte Rockid als geen ander en hij won deze kampioenschappen 5 jaar achter elkaar waardoor hij Nederland mocht vertegenwoordigen in New York, Londen Parijs.

DJ Rockid boeken

In 2002 keerde Rockid voorgoed terug naar het clubcircuit waar hij als dj sterker terug kwam door alle ervaring op gedaan in de voorgaande jaren. Zijn stijl was als geen ander een mengeling van RnB, Hiphop & Classics gevolgd door allerlei muzikale uitstapjes naar Latin, Dance & Funk. Deze muziekstijlen worden op een originele manier aan elkaar gemixed en zo nu en dan afgewisseld door trucjes om het publiek mee te krijgen. Sindsdien heeft hij talenten laten horen in zowel binnen als buitenland door residenties, clubs en festivals aan te doen. Naast zijn club carrière is Rockid ook altijd dj geweest voor diverse artiesten. Zo draaide hij in de bands Zuco 103, The League of X-traordinary Gentlemen, HeadFirst en voor de rappers E-life, & Postmen.

Boekingen van DJ Rockid

Clubs waar Rockid gedraait heeft: Paradiso, Melkweg, Heineken Music Hall, Las Palmas, Off Corso, Asta, Sinners, 't Paard, Escape, Doornroosje, 013, Nighttown, the Level Mondial Beek, G-Spot Germany, Hammerstein Ballroom NYC, Brixton Academy London, Paris.

Direct DJ Rockid huren? Klik hier voor boekingen van DJ Rockid

Video afspelen

DJ Rockid boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag