DJ Cor boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 180 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Feest DJ
 • Genre
  Apres-Ski / Feest / Allround

DJ Cor is in 1979 begonnen met draaien in tal van jongerencentra in ons kikkerlandje en na clubs in o.a. Almere, Bussum, Hilversum, Utrecht en Amsterdam, lokte het buitenland in de vorm van diverse clubs in Duitsland en Spanje.

DJ Cor boeken

Maar heimwee is een rare ziekte en het werd tijd om wederom Amsterdam onveilig te maken. Het begon in Club La Louvre en via The News en Le Berry op het Leidseplein vond hij zijn draai (letterlijk en figuurlijk) in deze wereldstad. Na 10 jaar reisident Dee-Jay te zijn geweest in 2 van de drukst bezochte cafés van Nederland, Surprise-bar en Cooldown-Cafe, kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan en trekt DJ Cor weer door Nederland op zoek naar nieuwe uitdagingen en… jullie!!

Boekingen van DJ Cor

DJ Cor heeft inmiddels de nodige single’s (Hee, Hoo en Hey Hey) en compilaties uitgebracht, waaronder Party Party, De Après-ski Hits, Groeten Uit Salou en natuurlijk de huidige CD: Yorin FM Après-Ski Café CD. Dus voor een nacht stappen boekt u ook dit feestbeest uit Amsterdam! Feestend met DJ Cor de nacht door! Tja, je mag ’t eigenlijk niet missen.

Direct DJ Cor huren? Klik hier voor boekingen van DJ Cor

DJ Cor boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Cor

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Feest DJ1 x 180 minutenexclusief1 persoonApres-Ski / Feest / Allround€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.750,-