DJ Barry Fest boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ / MC act
 • Genre
  Allround / Feest

DJ Barry Fest boeken voor jouw party of event? Deze Nederlandse “Feest” dj richt zich al een aantal jaren op de hardere stijlen, zo werkte hij o.a Samen met Snollebollekes en de Gebroeders Ko (beide hardstyle remixen), maar ook met DJ Norman (bekend van “Kom Tie Dan, He”).

DJ Barry Fest boeken

De happy hardcore remixen van: Duurt te lang (Davina Michelle) en Ik wou dat ik jouw was (Velshuis & Kemper) zal je ook wel herkennen van menig festival of radio programma. De eigen singles konden natuurlijk niet uitblijven, zo schreef Barry een nieuwe versie van Vamos a la Playa, die hij met het dj duo Hak op de Tak uitbracht, hij creëerde ook een compleet nieuwe sound voor de underground hit Crazy on the Dancefloor. Beide tracks waren een lange tijd te vinden in de Spotify viral top 50.

Boekingen van DJ Barry Fest

Barry Fest draait al bijna 10 jaar mee op het hoogste allround niveau van Nederland, heeft door heel Europa getourd en stond in 2019, 2 keer in een uitverkocht Gelredome. Hier zagen 60.000 mensen hem optreden in het voorprogramma van Snollebollekes. Barry doet zo’n 300 boekingen per jaar en is een op en top professional. Barry Fest treedt uitsluitend op samen met MC De Mike.

Direct DJ Barry Fest boeken? Klik hier voor boekingen van DJ Barry Fest

DJ Barry Fest boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Barry Fest

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ / MC act1 x 60 minutenExclusief geluid en techniek2 personenAllround / Feest€1495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€695,-