Dilana Smith boeken

Ook te boeken voor 90 minuten voor: € 3.975,-
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Rock

n 2016 werd Dilana ineens beroemd in Nederland door mee te doen aan The Voice Of Holland. Met een stem die blijft hangen is ze ver gekomen. Wat bijna niemand weet is dat Dilana met haar band al vanaf 1997 bezig is al was het onder een andere naam, namelijk Cazmelion. Met haar krachtige stemgeluid en het repertoire was dit een zeer succesvolle band. Overal in Nederland was het publiek enthousiast en hadden ze meer dan eens uitverkochte zalen door het hele land.

Dilana Smith boeken

Begin 2000 bracht ze een album uit onder haar eigen naam te weten “Wonderfool”. Vanaf dit album kwamen drie hitsingles “Breakfast in Central Park”, “Do you know” en “To All Planets”. IN Nederland was haar naam gemaakt!

Boekingen van Dilana Smith

Nadat zij met haar echtgenoot (welke van origine Amerikaans is) verhuisd was naar Amerika heeft zij in 2006 met het programma “Rockstar Supernova” meegedaan. Meer dan 25.000 deelnemers namen het tegen elkaar op terwijl juryleden Mötley Crue, Metallica en The Red Hot Chilli Peppers voor de beoordeling zorgden. Dilana werd uiteindelijk tweede in dit programma waardoor haar naam al snel in heel Amerika gonsde. Ze verzorgde onder andere het voorprogramma van Joe Cocker, Beth Hart en Aerosmith . Deze top band met rockchick rockt!

Direct Dilana Smith boeken? Klik hier voor boekingen van Dilana Smith

Dilana Smith boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dilana Smith

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonRock€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.195,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand