De Dikdakkers Kidz Show boeken

* Kinder/Liedjesshow * Duur: 1 x 45-60 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 4 personen * Genre: Kids

€1.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

De Dikdakkers (Anton Geerts en Hans Voogd) weten precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feest. Niet voor niets is het duo een graag geziene gasten op feesten en partijen! In deze spannende interactieve kindershow hebben de indianen een schatkaart gevonden en gaan ze op zoek naar de schat. Maar ze zijn niet de enigen die de schat willen hebben.

De Dikdakkers Kidz Show boeken

De cowboys maken jacht op de schatkaart. Het verhaal neemt een onverwachte wending als ze ineens moeten samenwerken. Samen gaan ze op zoek naar de schat en komen in allerlei lastige situaties waarin ze elkaar en de kinderen hard nodig hebben. Het avontuur leidt langs alle hits die De Dikdakkers hebben uitgebracht. Dat betekent dus zingen en dansen en uiteindelijk het vinden van de schat.

Boekingen van De Dikdakkers Kidz Show

Laat je voor de show schminken als een stoere cowboy of fleurige indiaan en oefen samen met de danseressen alvast de dansjes. Dus pak je lasso maar en ga met ons mee op SCHATTENJACHT.

Direct De Dikdakkers Kidz Show huren? Klik hier voor boekingen van De Dikdakkers Kidz Show

Video afspelen

De Dikdakkers Kidz Show boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€1.150,-
€2.600,-