Die Supertolle Schlagerband boeken

* Schlagerband * Duur: 4 uur * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 6 personen * Genre: Schlager * Meerprijs Der DJ Udo Schlager: € 550,- / 2 blazers extra: + € 500,-.

€2.750,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Gaby und Carina pakken groots uit met Die Supertolle Slagerband. De zusjes worden deze avond namelijk bijgestaan door de Keurslagerband! Die Supertolle Slager Schwestern hebben een aantal collega’s uit de slagerij opgetrommeld om samen een supervette Keurslagerband te formeren. Duitstalige nummers passeren de revue, van Heino naar Rammstein en van Rex Gildo naar Nena. Alles fur ein Riesenfest!!!

Die Supertolle Schlagerband boeken

Die Supertolle Slager Schwestern zorgen voor een Beierse Abend die uw gasten niet snel zullen vergeten. Na een persoonlijk Beiers ontvangst is het tijd om een Party zum machen! Niet alleen beklimmen Gaby und Carina drie keer het podium om live de besteSchlagers en meezingers te zingen, maar ook zullen ze diverse spellen met de gasten doen. Tijd om in te haken en te hossen met de dames Coburg!

Boekingen van Die Supertolle Schlagerband

Bij Die Supertolle Slager Schwestern XL show is het ook mogelijk om andere schlagerartiesten te laten begeleiden door de Supertolle Live Band! Bel of mail voor meer informatie over de mogelijkheden. Programma van 4 uur * 3 sets van 45-50 minuten van Die Supertolle Schlager Schwestern met de Keurslagerband * Interactieve onderdelen / Jodelworkshop

Direct Die Supertolle Schlagerband huren? Klik hier voor boekingen van Die Supertolle Schlagerband

Video afspelen

Die Supertolle Schlagerband boeken

€2.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.550,-
€3.495,-