Die Dandys boeken

Met licht en geluid tot 1500 personen voor: € 3995,-
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  4 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Schlagerband
 • Genre
  Schlager / Oktoberfest

De nieuwe sterren aan het schlagerfirmament, die reeds geen onbekende meer zijn in het Party en Schlager wereldje. Ze zijn in Duitsland in deze scene al niet meer weg te denken. Al jaren toeren zij door Duitsland en de rest van Europa. Met hun eigen nummers, maar ook met de beste nummers uit de Duitse schlagergeschiedenis.

Die Dandys boeken

In 2013 werd het wachten van de fans op een album van Die Dandys beloond. Het eerste eigen album met eigen nummers werd uitgebracht. Er gingen veel maanden van hard werken aan vooraf, waarbij ze de steun kregen van de twee grote producenten Detlef Wiedeke en Lars Gischewski. Beide producenten hebben reeds hun sporen verdiend hebben in de muziekindustrie, Detlef Wiedeke werkte samen met artiesten als Bonnie Tyler, Cora, Modern Talking en Blue System. Lars Gischewski heeft samengewerkt met Mr. President en Cocooma.

Boekingen van Die Dandys

Met hun debuutalbum Fur Dich, krijgt iedereen de juiste indruk van de aanstekelijke Dandy-sound, die neergezet wordt door de vijf topmuzikanten en hun oogverblindende zangeres Antje. 12 titels in het Duits, die zomer, zon en vakantiegevoel bij een ieder oproepen. Stilzitten is er voor de band niet bij want de voorbereidingen voor een nieuw album en single zijn alweer in de maak.

Direct Die Dandys huren? Klik hier voor boekingen van Die Dandys

Die Dandys boeken

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Die Dandys

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlagerband4 x 45 minuteninclusief tot 500 personen5 personenSchlager / Oktoberfest€3495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.550,-