DeBand.nl boeken

Ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten!
€6.495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €6495,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  10 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround
Wil jij coverband DeBand.nl boeken voor jouw feest of evenement? Wat is een feest zonder DeBand.NL? In vergelijking met coverband: wat is Bassie zonder Adriaan? Net als Ali zonder B? Immers, precies, ondenkbaar! Vandaar dat we maar willen aangeven dat DeBand.NL eigenlijk niet op jouw feest mag ontbreken. Dat betekent dat deze jongens en meisjes garant staan voor een topfeest. Dus dat staat buiten kijf! Daarom haal je dan ook echt iets in huis met deze 10-koppige club partycrashers.

DeBand.nl boeken

DeBand.NL houdt niet van half werk. Vandaar dat vanaf het eerste nummer de beuk erin gaat, en ligt de focus maar op één ding: zorgen dat jullie non-stop op de dansvloer staan. In de eerste plaats, met drie sensationele zangeressen in de voorhoede spat het enthousiasme van het podium. Bovendien is DeBand.NL bovendien in het gelukkige bezit van een superstrakke blazerssectie, kaliber Earth, Fire & Wind in de zeilen! Immers, daar kan Kleintje Pils nog een puntje aan zuigen!

Tomeloze inzet

Wat mag je verwachten? Onder andere naast een tomeloze inzet zorgt DeBand.NL voor een uitgekiende partymix van Engels- en Hollands hitgeweld, naadloos in elkaar overlopende feestknallers en makkelijke meezingers. Vandaar, dat is waar het om gaat: dansen, springen en uit je dak gaan op louter bekende songs. Neem nou – zoals je vaak in andere promo’s leest – “Het feest der herkenning”!

Boekingen van DeBand.nl

Kan het nog gekker? Intussen, we dachten even dat je het nooit zou vragen! Ter illustratie, als DeBand.NL écht los mag gaat ook werkelijk alles uit de kast. “Hoe dan?” horen we je denken… Namelijk naast de imposante lichtshow en een dijk van een geluid kan er op ieder feest op verzoek nog een tandje bij. Neem nou, led-wall, rook, flames, ijsfonteinen, confetti, visuals, een lasershow… Roept u maar! Ter illustratie is het is de spreekwoordelijke kers op de taart.

Begeleiden van artiesten

Ook bestaat DeBand.NL uit über-professionele muzikanten en vocalisten, en is regelmatig de begeleidingsband van bekende artiesten. Stel dat, hoe gaaf is het om jouw feest op te luisteren met een verrassing voor de gasten: een showblok van een populaire BN-er, live begeleid door DeBand.NL? Bovendien, reken maar dat daarover nagepraat gaat worden! Dus benieuwd of DeBand.NL ook op jouw bedrijfsfeest, bruiloft, zomerfeest of feesttent het dak eraf kan spelen? Vandaar dat we zeggen: kom het een keertje live beleven, en ze zullen je overtuigen. Beloofd!

Direct DeBand.nl boeken? Klik hier voor boekingen van DeBand.nl

DeBand.nl boeken

€6.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DeBand.nl

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Live bandshow 3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen10 personenAllround €6495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€9.995,-
€5.950,-