De Zingende Fresia’s boeken

* Feestband * Duur: 1 x 60 + 1 x 90 minuten * Geluid: inclusief tot 800 personen * Bezetting: 5 personen * Genre: Feest

€2.495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

De Zingende Fresia's boeken ? Dat zijn de wildste smartlaprockers ter wereld. De gelukkige eigenaar van de vetste ritme-sectie van de lage landen, met de knallende Vakslager op drums en de ronkende John de Wolf op bas. Multi instrumentalist Meeuwis en de angstaanjagend goede gitarist Mario di Snario zorgen voor de rest maar laten wel ruimte voor het enorme ego van frontman Koning W.A. Fresia, met recht de koning van de smartlap!

De Zingende Fresia's boeken

Een zalig meezingbare en hoogst aanstekelijke mix van al of niet onherstelbaar verbouwde smartlappen en piratenpop, minstens zo sterk eigen werk en waar nodig en gewenst, een combinatie van die twee. Alles verpakt in een heerlijke over-the-top-show vol humor, gekkigheid, improvisaties, stand-up-comedy en unieke smartlapperij van het meezingbaarste soort en geschikt voor alle gezindten.

Boekingen van De Zingende Fresia's

Het uiteindelijke resultaat: een bepaald indrukwekkend te noemen audio-visuele belevenis van ongekende vrolijkheid. Waar de Fresia's ook staan, ze spelen zichzelf en het publiek het hemd van het lijf. Soms zelfs letterlijk!

Direct De Zingende Fresia's huren? Klik hier voor boekingen van De Zingende Fresia's

Video afspelen

De Zingende Fresia’s boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.195,-
€3.195,-