De Stoopjes boeken

Inclusief meet & greet!
€595,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 25 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Sinds begin juni 2011 staat de eerste CD single van De Stoopjes, “De 8-Baan” op YouTube. Dit nummer dateert al van een paar jaar geleden, maar nog nooit was de clip buiten de dvd van het duo om te zien op het internet. De clip staat op YouTube en het is ongelooflijk maar ze zijn een ware HIT geworden. Eindelijk geheel onverwachts is hun droom uitgekomen, NATIONALE DOORBRAAK met de daarbij behorende interviews op tv, zowel regionaal o.a Omroep Brabant, Shownieuws , TV Helmond en Eindhovens Dagblad (ED TV.nl)

De Stoopjes boeken

In 2014 hebben de Stoopjes een fantastische nieuwe HIT uitgebracht genaamd “Een Hit Op TV Oranje” deze single is eigenlijk als geintje gemaakt om te laten zien dat er in Nederland TV stations zijn die echt alles uitzenden of het nu klinkt of niet. De Stoopjes zijn recent uitgekomen met hun laatste nieuwe plan…“De Stoopjes 2.0”. Hierbij worden de eerder uitgebrachte singles geremixt met een vlotte beat er onder. In april 2016 hebben De Stoopjes 2.0 meegedaan aan geweldige TV Talentenshow van RTL4, “Holland’s Got Talent” natuurlijk werd die laatste nieuwe single “De Diskjockey 2.0” geweldig opgepikt door het publiek maar vooral door Gordon en Chantal Janzen. Deze gingen volledig uit hun dak toen De Stoopjes 2.0 begonnen met hun auditie.

Boekingen van De Stoopjes

Jammer genoeg drukte Gordon op 3 van de 4 kruizen tijdens het doen van een polonaise en mochten ze niet door naar de volgende ronde. Eén ding is zeker, het heeft voor veel reclame opgeleverd en dat was in eerste instantie ook de insteek van hun deelname. Ze hebben geweldig genoten van hun auditie en worden door deze auditie talloze malen extra geboekt.

Direct De Stoopjes huren? Klik hier voor boekingen van De Stoopjes

Video afspelen

De Stoopjes boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van De Stoopjes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act1 x 25 minuteninclusief tot 400 personen2 personenNL / Feest€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€899,-
€1.495,-
€995,-