De Rosentaler boeken

Richtgage: tussen € 2.000,- en € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  14 personen
 • Soort
  Schlager/Tiroler band
 • Genre
  Duits / Alpenrock

Met de “Rosentaler” in huis bent u gegarandeerd van een feest met een fantastische sfeer en gezelligheid waarbij alle remmen los gaan.

De Rosentaler boeken

In 1968 zijn Die Fidelen Rosentaler ontstaan uit een muzikale vriendengroep. Het repertoire bestond voornamelijk uit Egerlander en stimmungs muziek. Door de hechte vriendschap werd ruim twintig jaar in dezelfde bezetting gespeeld, wat leidde tot grote successen in binnen en buitenland. Diverse radio- en televisieoptredens, internationale tournees en vele (lands)titels onderstrepen de kwaliteit van dit orkest. In de negentiger jaren vindt er een verjonging plaats binnen het orkest wat leidde tot een verbreding van het repertoire.

Boekingen van De Rosentaler

Om toch een focus aan te brengen op de muziekstijl werd er in 2002, de richting van de alpenrock gekozen. Met behulp van het combo aangevuld met accordeon, zang en een uitgebreid blazersensemble, ontstaat de typische “Rosentaler”-sound waarbij het publiek niet stil kan blijven staan. Het repertoire van de “Rosentaler” bestaat uit een mix van Duits/Oostenrijkse Happy power muziek bekend van o.a. de Klostertaler, Schurzenjäger en Alpen Rebellen. Deze muziek wordt afgewisseld met Duitse Schlagers en populaire feestmuziek. Het 15 koppige orkest bestaat uit allemaal muzikanten die met plezier muziek maken en dit ook uitstralen op het podium.

Direct De Rosentaler huren? Klik hier voor boekingen van De Rosentaler

De Rosentaler boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Rosentaler

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager/Tiroler band3 x 45 minutenop aanvraag14 personenDuits / AlpenrockOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag