De Pietentoppers boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Sinterklaas

De Pietentoppers bestaan uit Geraldo, Javiero en Nando. 2 ervaren zangpieten die hun krachten gebundeld hebben en samen met Sinterklaas naar Nederland komen om het land op zijn kop te zetten! Voor een intocht, een feest of evenement vol met gezelligheid, zang, muziek en entertainment, De Pietentoppers. De Pietentoppers garanderen een TOP-feest.

De Pietentoppers boeken

De Pietentoppers zijn er voor een brede doelgroep van 0 tot 100 jaar, voor elk kinderfeest, bedrijfsfeest, prive-evenement of bijzondere gelegenheid verzorgen ze een optreden op maat. Naast hun 1e single “feest in Nederland” presenteren de Pietentoppers een breed arsenaal aan nummers.

Boekingen van De Pietentoppers

Uiteraard de traditionele Sinterklaasliedjes van toen en nu veelal uitgevoerd in een modern jasje. Verder bestaat het repertoire uit herkenbare medley`s met daarin hits zoals: Als de morgen is gekomen, Rosanne, Mama Se, Viva Hollandia. Maar ook de bekende Engelstalige meezingers als bv : Grease medley, Hey Baby en Amarillo passeren de revue.

Direct De Pietentoppers huren? Klik hier voor boekingen van De Pietentoppers

De Pietentoppers boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Pietentoppers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen3 personenSinterklaas€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten