De Ober boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Mime / Theater

Arthur de Zwaan is een graag geziene mimespeler in Nederland en over de grens. Hij is een gek, maar ook een aangenaam mens met een heldere denkwijze.

De Ober boeken

Hij weet snel een situatie in te schatten en kan zonder dat daar al te veel overleg voor nodig is precies de juiste actie ondernemen dankzij zijn groot improvisatievermogen. Hij geeft absoluut een extra dimensie aan een opening van een nieuw pand, het zwembadfestijn, congres, huwelijk of bedrijfsfeest. Op een beurs weet hij op zo’n originele wijze de aandacht te vestigen op uw product dat het al gauw rondzingt en menig geïnteresseerde trekt om te komen kijken naar wat Arthur nu weer bedacht heeft. In 1991 was Arthur medeoprichter van Mimetheatergroep Vitrine, waar hij nog altijd deel van uitmaakt en de ideeënman is.

Boekingen van De Ober

Op deze kunstwerkjes kan, in overleg, gevariëerd worden of ze kunnen gemodelleerd worden naar de aard van de gelegenheid. Daarnaast kan Arthur ook een zogenaamd ‘unicum’ maken, dat wil zeggen dat de act alleen en speciaal voor uw bedrijf gemaakt en uitgevoerd wordt.Mogelijkheden: Als dronken ober, als bediende die niet echt veel zin heeft, als undercover-ober. Deze zal gedurende de hele avond worden uitgespeeld en pas aan het eind van de avond zal duidelijk worden dat het om een acteur gaat.

Direct De Ober huren? Klik hier voor boekingen van De Ober

De Ober boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Ober

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act4 uurn.v.t.1 persoonMime / Theater€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten