De Fantasticos boeken

€1.095,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

De Fantasticos zijn medio Augustus 2012 spontaan ontstaan tijdens een amusant gesprek onder een aantal vrienden waarin gesproken werd over het momenteel missen van “echte ” gezellige Hollandse muziek in de stijl van de 60’er jaren. De ingrediënten waren snel voorhanden …….de sound van toen ( in een modern 2012 jasje ) en de zoetgevooisde stemmen van 2 prima zangers.

De Fantasticos boeken

De Fantasticos wordt de nieuwe Nederlandstalige muziektrend in het Hollandse lied en zijn ook te boeken voor optredens. Twee boezemvrienden Henk (ex Les Chromona’s) en Johnny (ex Sunstreams) hebben elkaar na jarenlange vriendschap opnieuw gevonden in hun gezamelijke muzieksmaak. Een verrassende combinatie van Nederlandstalige meezingers, schlagers en levenspop in de sound van 2012.

Boekingen van De Fantasticos

Bij de eerste try-outs ging overal het dak er af wat al snel resulteerde in een platencontract bij NRGY Music. Het eerste CD-album is al in de maak en als voorloper presenteren zij de debuutsingle ‘Weet je wat jij voor mij bent’. De Fantasticos live is een geweldige belevenis van twee fantastische muzikanten die in korte tijd Nederland zullen gaan veroveren.

Direct De Fantasticos boeken? Klik hier voor boekingen van De Fantasticos

De Fantasticos boeken

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Fantasticos

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen2 personenNederlandstalig€1095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€995,-
€995,-