De Dikdakkers Ren Je Rot Show boeken

* Interactieve kindershow * Duur: 1 x 60 minuten * Geluid: inclusief tot 300 personen * Bezetting: 3-4 personen * Genre: Kids * Inclusief techniek en 3 grote beeldschermen

€1.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Met de herintroductie van de Ren je Rot Show blazen De Dikdakkers een legendarische spelshow uit de jaren zeventig en tachtig nieuw leven in. Wat is er nu leuker om met familie, vrienden, klasgenoten of collega’s te rennen in deze interactieve spelshow met hilarische prijzen?

Dikdakkers Ren Je Rot Show boeken

‘RRRRRRRen je RRRRRRRot.’ Met die woorden stuurde spelleider Martin Brozius zo’n veertig jaar geleden de kinderen op weg naar drie verschillende antwoorden na een vraag te hebben gesteld. Het leidde veelal tot vermakelijke taferelen.

Boekingen van Dikdakkers Ren Je Rot Show

Door de herinnering aan die beelden kwamen Anton Geerts en Hans Voogd op het idee om een hedendaagse versie van dit geweldige programma te lanceren. Met de techniek van deze tijd wordt het een groots spektakel. Naast een groepsuitje is de show ook zeer geschikt als vermaak op dorpsfeesten, personeelsavonden, scholen en nog veel meer. Uiteraard ontbreken de grote hits van De Dikdakkers niet in deze show.

Direct Dikdakkers Ren Je Rot Show huren? Klik hier voor boekingen van Dikdakkers Ren Je Rot Show

Video afspelen

De Dikdakkers Ren Je Rot Show boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€995,-