Dani van Velthoven boeken

  • Tape act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: op aanvraag
  • On stage: 1 persoon
  • Genre: Allround
  • Winnaar The Voice of Holland 2021

Dani van Velthoven maakte bij The Voice of Holland indruk met zijn veelzijdigheid. Tijdens zijn auditie zong hij bijvoorbeeld in het Engels en het Arabisch. Naast fantastisch zingen kan Dani ook goed dansen. Zo zat hij een jaar op het prestigieuze Lucia Marthas Institute For Performing Arts. Na zijn opleiding trad hij in Spanje op in dinnershows van een vijf sterren hotel.

Dani van Velthoven boeken

Dani had de coaches voor het uitkiezen, maar ging voor Anouk. En met succes: Dani is na een memorabele Battle met Hanin verzekerd van een plek in The Knockouts en stoomde daarna op naar de finale. Dani van Velthoven draagt de LGBTQ community een warm hart toe, en neemt het ook tijdens The Voice of Holland graag voor hun op. In het dagelijks leven doet hij vrijwilligerswerk voor gevluchte LGBTQ’ers.

Boekingen van Dani van Velthoven

In de finale van The Voice of Holland 2021 werd Dani door het publiek als beste verkozen. Hij werd daarmee de opvolger van Sophia Kruithof, de winnares van de vorige editie. Hij vroeg niet om aandacht, die dwong hij af. De zanger, naast op zijn vriend ook verliefd op zijn twee naaktkatten, gebruikte The Voice om zijn stem ook figuurlijk te laten horen. Iedereen moet zich vooral kleden zoals hij zelf wil, betoogde hij. Hand in hand lopen met wie hij zelf wil. Het gaf op subtiele wijze gewicht aan zijn optredens. Zelfs concurrende coach Waylon, die topfavoriet Sem Rozendaal onder zijn hoede had, was lovend over Dani.

Direct Dani van Velthoven huren ?Klik hier voor boekingen van Dani van Velthoven


Toon meer