Damaru boeken

€2.775,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2775,-
 • Duur
  1 x 15-20 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Surinaams / Nederlands

Damaru ontleende zijn naam aan zijn idool, de Amerikaanse rapper Tupac Shakur, wiens tweede naam “Amaru” was. De artiestennaam is ontstaan door de “D” van zijn voornaam Dino ervoor te zetten. Hij groeide op in de volkswijk Latour (Suriname) in een gezin met zes kinderen.

Damaru boeken

Damaru begon op dertienjarige leeftijd met rappen, waarna hij het ook als zanger probeerde. Eerst voegde hij zich als zanger bij de formatie ‘Lava Boys’, daarna bij de ‘New Jack Boys’. In 2009 kwam Damaru naar Nederland om daar ook door te breken. Hij tekende een contract bij het Nederlandse hiphoplabel TopNotch en bracht er zijn nummer ‘Mi Rowsu’ uit. Deze single werd bij FunX benoemd tot de DiXte, kwam op positie 7 in de Single Top 100 en op nummer 14 in de Single Top 40.

Boekingen van Damaru

Met Jan Smit maakte hij een nieuwe versie van 'Mi Rowsu (Tuintje In Mijn Hart)'. Daarmee kwam hij op nummer één in de Single Top 100 en in de Single Top 40. Damaru is op dit moment nog steeds erg populair in Suriname, waar hij ook woont.

Direct Damaru huren? Klik hier voor boekingen van Damaru

Damaru boeken

€2.775,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Damaru

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 15-20 minutenexclusief1 persoonSurinaams / Nederlands€2775,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.795,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand