Crystal Dream Acoustic boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.375,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1375,-
 • Duur
  1 x 90 of 2 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  U2 Acoustic Show
 • Genre
  U2 akoestisch

Crystal Dream Acoustic is een akoestisch duo met Marcel Geven op zang en Gerwin Ruesink op gitaar. Het duo kenmerkt zich door haar sterke live-reputatie en weet als geen ander hoe je met weinig middelen een boeiend en energiek optreden neer kunt zetten. Het duo voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra’s weet toe te voegen aan de originele nummers.

Crystal Dream Acoustic boeken

Het songmateriaal bestaat uit pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten aangevuld met smaakvolle klassiekers uit de jaren ’80 en ‘90. Nummers van o.a. Amy Winehouse, Duffy, John Mayer, Lady Gaga, Bruno Mars, U2, Radiohead, Anouk, Johnny Cash, Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Queen, ABBA, The Beatles en Kings Of Leon volgen elkaar in een rap tempo op.Crystal Dream Acoustic is een graag geziene gast op uiteenlopende events, festivals, het clubcircuit en de meest toonaangevende uitgaansgelegenheden van Nederland. Het duo speelde in het voorprogramma van o.a. De Dijk, Ilse de Lange, Nielson, Niels Geusebroek, Krystl, Douwe Bob, maakte tweemaal een trip naar de Feestweek in het Oostenrijkse Gerlos en verzorgde een huwelijksceremonie in het Spaanse Málaga.

Boekingen van Crystal Dream Acoustic

Enthousiasme, gedrevenheid en het streven naar vernieuwing houden dit eigenzinnige duo al meer dan 2 decennia op de weg, waarbij de heren er telkens weer in slagen om van ‘nu’ te zijn. Een optreden van Crystal Dream Acoustic is helder, eenvoudig, met een authentieke sound, die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort; kortom een genot voor de echte muziekliefhebber.

Crystal Dream Acoustic is geschikt voor elke gelegenheid: Bedrijfsfeest, tuinfeest, festival, strandtent, bedrijfsborrel, café, boot, studentenfeest, receptie, ceremonie, bruiloft, muzikaal behang, restaurant en feesttent.

Direct Crystal Dream Acoustic boeken? Klik hier voor boekingen van Crystal Dream Acoustic

Crystal Dream Acoustic boeken

€1.375,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Crystal Dream Acoustic

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
U2 Acoustic Show1 x 90 of 2 x 45 minuteninclusief tot 200 personen2 personenU2 akoestisch€1375,-
U2 Experience Show1 x 90 of 2 x 45 minuteninclusief tot 200 personen2 personenU2 Tribute Show€1375,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand