Crazy Harder Show boeken

Met Niels Harder
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Goochelshow
 • Genre
  Humor / Illussie

'Met mijn positieve energie wil ik mensen graag samenbrengen'De eerste muziekvideo van het Bussumse multitalent Niels Harder, alias ‘Crazy Harder’, heeft twee weken na de release al ruim een half miljoen kijkers bereikt. De video ‘FireVibe’ gaat over de positieve energie die je krijgt op de dansvloer.

Crazy Harder Show boeken

Ook wordt de videoclip dagelijks uitgezonden in het OUT Music Blok van tv-kanaal OUTtv in alle landen waar zender actief is, waaronder Nederland, België, Duitsland en Zweden. Bovendien is het nummer in de race voor de Best Music Video bij Berlin Music Video Awards.

Boekingen van Crazy Harder Show

Hij goochelde zich al een weg naar de halve finale van Britain's Got Talent en Supertalent Germany met zijn hilarische Magic show. De alleskunner uit Bussum presenteert nu een totaalspektakel in zijn nieuwste Music & Magic-show. Crazy Harder goochelt, danst en zingt tot de vonken er letterlijk vanaf spatten. Sexy danseressen, vuur, rook, windmachines, waanzinnige outfits én illusies zoals de Guillotine en verdwijntrucs. Een show in de allerhoogste versnelling mét de gloednieuwe muzikale 'Energy Party pop'-hits zoals “Fire Vibe”

Direct Crazy Harder Show huren? Klik hier voor boekingen van Crazy Harder Show

Crazy Harder Show boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Crazy Harder Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Goochelshowop aanvraaginclusief tot 400 personen5 personenHumor / Illussie€1995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.350,-
€1.995,-
€1.995,-