CPG boeken - Bekendeartiestboeken.nl

CPG boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: Motown / Soul / Disco
  • Ook bekend van TVOH

CPG zijn: Charming Cathy-Jack (Jacqueline Jonkers), De Proud Peggy (Sandaal) en De Gorgeous Gitty Pregers en zijn een fantastisch trio en zorgen met de grootste hits uit de jaren 70, 80 en 90 voor een spetterend optreden.

CPG boeken

Allen hebben hun basis liggen in het theater en waren te zien in succesvolle musicals als The Lion King, Aïda, Daddy Cool, The Wizz en Dreamgirls. De jaren zeventig, tachtig en negentig laat CPG al zes jaar opnieuw herleven, maar de dames deinzen absoluut niet terug voor grote hits van deze tijd. Door een constante afwisseling tussen perfecte zang en dans in combinatie met meeslepende hits van o.a. Tina Turner, Donna Summer, Diana Ross, Chic, Sister Sledge, CeCe Peniston, Robin S, Faith Evans, Pointer Sisters en Aretha Franklin, is de act van deze bruisende diva’s van internationaal niveau.

Boekingen van CPG

Nadat de dames in 2012 de finale wisten te behalen van het SBS 6-programma The Winner Is… , is CPG in een stroomversnelling geraakt. CPG, inmiddels omgedoopt tot CPG-Divas waren zeer recent nog te zien op SBS 6 in het TV –Programma ‘Beter dan het origineel’. De dames zijn niet alleen in Nederland actief maar stonden ook op exclusieve feesten in o.a. Monaco met o.a. Nile Rodgers (get Lucky) CPG staat al jaren als slotact geprogrammeerd voor meer dan 50.000 mensen tijdens het eindfeest van de Gaypride in Mas Palomas Gay Pride te Gran Canaria. Let’s get back to the music from the 80’s!

Direct CPG boekenKlik hier voor boekingen van CPG


Toon meer