Cor Wolters boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Cor Wolters groeide op met muziek; zijn vader Harm speelde mondharmonica en accordeon. Bij Pa en Ma thuis hoorde hij voornamelijk Nederlands talige volksmuziek en hier werd dus de basis gelegd voor zijn huidige muziekstijl. Hij nam gitaarles, maar ook de accordeon kon hij niet laten staan, ook begon hij serieus te zingen. Hij vond een leraar voor zangles en zijn stem groeide al snel uit tot het niveau van een beroepszanger.

Cor Wolters boeken

Ook moeder Letta was erg muzikaal en met zijn oudere zus Truida zong hij thuis menig duet. Zijn ontwikkeling in de muziek begon al snel zijn vruchten af te werpen. Cor wordt steeds vaker gevraagd om te zingen. Ook bij radiostations is Cor allang geen onbekende meer. Hij was in 2005 al bliksemschijf bij radio Continu en met zijn liedje 'Wanneer, Wanneer', van zijn gelijknamige CD, stond hij twee weken nummer 1 in de regionale top 20.

Boekingen van Cor Wolters

In 2006 kwam het album “Ik heb het met jou gehad” uit en in 2007 de single “Bella Balkonia”. Deze single is een groot succes en nog steeds gratis te downloaden van Cor wolters z'n site. Hij vindt het belangrijk het publiek op te zoeken en is pas tevreden als men van zijn muziek geniet!

Direct Cor Wolters boeken? Klik hier voor boekingen van Cor Wolters

Cor Wolters boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Cor Wolters

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€995,-